AI ଦ୍ୱାରା ସୃଷ୍ଟି ହୋଇଥିବା ରଙ୍ଗଗୁଡ଼ିକ Photoshop କିମ୍ବା Illustrator ରେ ସଠିକ୍ ଦେଖାଯିବା ପାଇଁ, ପ୍ରଥମେ ଜେନେରେଟର ଦ୍ୱାରା ବ୍ୟବହୃତ ରଙ୍ଗ ସ୍ପେସ୍ ଚିହ୍ନଟ କରିବା ଆବଶ୍ୟକ, ତାପରେ ଯଦି ଆପଣଙ୍କ ୱାର୍କସ୍ପେସ୍ ଭିନ୍ନ ହୁଏ, ତେବେ ଆମଦାନୀ ସମୟରେ ଫାଇଲକୁ ସ୍ପଷ୍ଟ ଭାବରେ sRGB କୁ ରୂପାନ୍ତର କରିବାକୁ ପଡିବ। ଏହି ପ୍ରକ୍ରିୟା ସମ୍ପାଦନା ସମୟରେ ଇମେଜର ଏମ୍ବେଡେଡ୍ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ଅବହେଳିତ ହେଲେ କିମ୍ବା ମେଳ ନଖାଇଲେ ଯେଉଁ ଫିକା କିମ୍ବା ଅତ୍ୟଧିକ ସାଚୁରେଟେଡ୍ ଦେଖାଯାଏ, ତାହାକୁ ରୋକିଥାଏ।
AI ଆଉଟପୁଟ୍ରେ sRGB ଏବଂ Display P3 ବୁଝିବା
ଅଧିକାଂଶ ଆଧୁନିକ AI ଇମେଜ ଜେନେରେଟର Display P3 କିମ୍ବା Adobe RGB ରେ ଆଉଟପୁଟ୍ ସୃଷ୍ଟି କରନ୍ତି, ଯାହା ଅଧିକାଂଶ ୱେବ ବ୍ରାଉଜର ଏବଂ ପୁରୁଣା ମନିଟରରେ ବ୍ୟବହୃତ ମାନକ sRGB ତୁଳନାରେ ଅଧିକ ବିସ୍ତୃତ ଗାମୁଟ୍ ପ୍ରଦାନ କରେ। Display P3 ସବୁଜ ଏବଂ ଲାଲ ରଙ୍ଗର ଏକ ବ୍ୟାପକ ପରିସରକୁ ଆବୃତ କରେ, ଯାହା ଫଳରେ ହାଇ-ଏଣ୍ଡ ଡିସପ୍ଲେଗୁଡ଼ିକରେ ଇମେଜଗୁଡ଼ିକ ଅଧିକ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳ ଏବଂ ସାଚୁରେଟେଡ୍ ଦେଖାଯାଏ। ତେବେ, ଯଦି ଆପଣ ଠିକ୍ ରୂପାନ୍ତର ସେଟିଂ ବିନା sRGB ସେଟ୍ ହୋଇଥିବା ଡିଜାଇନ୍ ସଫ୍ଟୱେରରେ ଏକ Display P3 ଇମେଜ ଖୋଲନ୍ତି, ତେବେ ସଫ୍ଟୱେର ରଙ୍ଗ ମୂଲ୍ୟଗୁଡ଼ିକୁ ଭୁଲ୍ ଭାବରେ ବ୍ୟାଖ୍ୟା କରିପାରେ, ଯାହା ଫଳରେ ଏକ ଫିକା, ଧୂସର ଦେଖାଯାଏ। ବିପରୀତ ଭାବରେ, ରୂପାନ୍ତର ବିନା ଏକ ବ୍ୟାପକ ଗାମୁଟ୍ ଇମେଜକୁ ଏକ ସଙ୍କୁଚିତ ସ୍ପେସ୍ରେ ବାଧ୍ୟ କରିବା ଦ୍ୱାରା କ୍ଲିପିଂ ହୋଇପାରେ, ଯେଉଁଥିରେ ଅତ୍ୟଧିକ ସାଚୁରେଟେଡ୍ ରଙ୍ଗଗୁଡ଼ିକରେ ସୂକ୍ଷ୍ମ ଗ୍ରାଡେସନ୍ ହରାଇ ଦିଆଯାଏ। ଲକ୍ଷ୍ୟ ହେଉଛି ରଙ୍ଗଗୁଡ଼ିକୁ "ଅଧିକ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳ" କରିବା ନୁହେଁ, ବରଂ ନିଶ୍ଚିତ କରିବା ଯେ ସାଂଖ୍ୟିକ ମୂଲ୍ୟଗୁଡ଼ିକ ଆପଣଙ୍କ ନିର୍ଦ୍ଦିଷ୍ଟ ଡିସପ୍ଲେ ପରିବେଶକୁ ସଠିକ୍ ଭାବରେ ଅନୁବାଦ ହୁଏ। ଯଦି ଆପଣଙ୍କ ମନିଟର sRGB ପାଇଁ କାଲିବ୍ରେଟେଡ୍ ହୋଇଥାଏ, ତେବେ ଏକ P3 ଇମେଜ କେବଳ ସେତେବେଳେ ସଠିକ୍ ଦେଖାଯିବ ଯଦି ସଫ୍ଟୱେର ବ୍ୟାପକ ମୂଲ୍ୟଗୁଡ଼ିକୁ ଆପଣଙ୍କ ସଙ୍କୁଚିତ ସ୍କ୍ରିନ୍ ପରିସରକୁ ବୁଦ୍ଧିମାନ ଭାବରେ ମ୍ୟାପ୍ କରେ। ଯଦି ଆପଣଙ୍କ ମନିଟର P3 କୁ ସମର୍ଥନ କରେ, ତେବେ ଆପଣ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳତା ବଜାୟ ରଖିପାରିବେ, କିନ୍ତୁ ଆପଣଙ୍କୁ ନିଶ୍ଚିତ କରିବାକୁ ପଡିବ ଯେ ଆପଣଙ୍କ ଅନ୍ତିମ ଏକ୍ସପୋର୍ଟ ଫର୍ମାଟ୍ ସେହି ବ୍ୟାପକ ଗାମୁଟ୍କୁ ସମର୍ଥନ କରେ, ଅନ୍ୟଥା, ଅତିରିକ୍ତ ରଙ୍ଗ ସୂଚନା ଯେହେତୁ ହରାଇ ଦିଆଯାଏ।
ସଠିକ୍ ରଙ୍ଗ ମ୍ୟାନେଜମେଣ୍ଟ ସେଟ୍ ଅପ୍ କରିବା
ଆପଣଙ୍କର ଡିଜାଇନ୍ ୱାର୍କସ୍ପେସ୍କୁ ଡିଫଲ୍ଟ ଅନୁମାନ ଉପରେ ନିର୍ଭର କରିବା ପରିବର୍ତ୍ତେ ରଙ୍ଗ ସ୍ପେସ୍ଗୁଡ଼ିକୁ ଇଚ୍ଛାକୃତ ଭାବରେ ପରିଚାଳନା କରିବା ପାଇଁ ସେଟ୍ ଅପ୍ କରିବାକୁ ହେବ। Photoshop ରେ, Edit > Color Settings ଯାଆନ୍ତୁ। ସାଧାରଣ ୱେବ ଏବଂ ପ୍ରିଣ୍ଟ କାମ ପାଇଁ, ଆପଣଙ୍କର Working Space କୁ sRGB IEC61966-2.1 ସେଟ୍ କରନ୍ତୁ। ଏହା ସବୁଠାରୁ ନିରାପଦ ବେସ୍ଲାଇନ୍ କାରଣ ଏହା ସାର୍ବତ୍ରିକ ଭାବରେ ସମର୍ଥିତ। ଆପଣଙ୍କର Conversion Options କୁ "Relative Colorimetric" ସେଟ୍ କରନ୍ତୁ ଏବଂ "Black Point Compensation" ଚେକ୍ବକ୍ସକୁ ସକ୍ରିୟ ରଖନ୍ତୁ। Relative Colorimetric ସୋର୍ସ ଇମେଜର ୱାଇଟ୍ ପଏଣ୍ଟକୁ ସଂରକ୍ଷିତ ରଖେ, ଯାହା AI-ଜେନେରେଟେଡ୍ ଆର୍ଟର ଇଚ୍ଛିତ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳତା ଏବଂ ତୀବ୍ର ବିପରୀତତା ବଜାୟ ରଖିବା ପାଇଁ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ। Black Point Compensation ନିଶ୍ଚିତ କରେ ଯେ ଗାଢ଼ ଟୋନ୍ଗୁଡ଼ିକ ସଠିକ୍ ଭାବରେ ମ୍ୟାପ୍ ହୁଅନ୍ତି, ଯାହା ଫଳରେ ଛାୟାଗୁଡ଼ିକ ଅତ୍ୟଧିକ ଚେପଟା ହୁଏ ନାହିଁ କିମ୍ବା ଅତ୍ୟଧିକ ଉଠିଯାଏ ନାହିଁ। Illustrator ରେ, File > Document Color Mode ଅଧୀନରେ ସମାନ ସେଟିଂଗୁଡ଼ିକ ଉପଲବ୍ଧ। ନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତୁ ଯେ ଏହା ଆପଣଙ୍କର ପ୍ରାଥମିକ ଆଉଟପୁଟ୍ ଆବଶ୍ୟକତା ସହିତ ମେଳ ଖାଉଛି। ଯଦି ଆପଣ ହାଇ-ଏଣ୍ଡ ଡିଜିଟାଲ୍ ଡିସପ୍ଲେ ପାଇଁ ଡିଜାଇନ୍ କରୁଛନ୍ତି, ତେବେ ଆପଣ Display P3 ବାଛିପାରନ୍ତି, କିନ୍ତୁ ଆପଣଙ୍କୁ ମନେରଖିବାକୁ ହେବ ଯେ ପୁରୁଣା ଡିଭାଇସ୍ଗୁଡ଼ିକ ଏହାକୁ ସଠିକ୍ ଭାବରେ ରେଣ୍ଡର କରିନପାରେ। ଆପଣଙ୍କର ୱାର୍କିଂ ସ୍ପେସ୍ରେ ସଙ୍ଗତତା ଆପ୍ଲିକେସନ୍ଗୁଡ଼ିକ ମଧ୍ୟରେ ସ୍ୱିଚ୍ କରିବା ସମୟରେ ଅପ୍ରତ୍ୟାଶିତ ପରିବର୍ତ୍ତନକୁ ରୋକାଏ। ସର୍ବଦା ଯାଞ୍ଚ କରନ୍ତୁ ଯେ ଆପଣଙ୍କର ମନିଟର ଏକ ହାର୍ଡୱେୟାର୍ କାଲିବ୍ରେଟର ବ୍ୟବହାର କରି କାଲିବ୍ରେଟ୍ ହୋଇଛି କି ନାହିଁ, କାରଣ ପେଶାଗତ ରଙ୍ଗ ମେଳିଂ ପାଇଁ କେବଳ ସଫ୍ଟୱେୟାର୍ କାଲିବ୍ରେସନ୍ ପ୍ରାୟତଃ ଅପର୍ଯ୍ୟାପ୍ତ।
PNG/JPG ଫାଇଲଗୁଡ଼ିକୁ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳତା ହରାଇବା ବିନା କନଭର୍ଟ କରିବା
AI-ଜେନେରେଟେଡ୍ PNG କିମ୍ବା JPG ଆମଦାନି କରିବା ସମୟରେ, ଯଦି ଆପଣଙ୍କର ସେଟିଂଗ୍ସ ପୂର୍ବରୁ କନଫିଗର୍ ହୋଇଥାଏ, ତେବେ ସ୍ୱୟଂଚାଳିତ ରଙ୍ଗ ରୂପାନ୍ତର ଉପରେ ନିର୍ଭର କରନ୍ତୁ ନାହିଁ। ବରଂ, ଉଜ୍ଜ୍ୱଳତା ବଜାୟ ରଖିବା ପାଇଁ ଏକ ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟମୂଳକ ୱାର୍କଫ୍ଲୋ ଅନୁସରଣ କରନ୍ତୁ। ପ୍ରଥମେ, ଇମେଜ୍ର ପ୍ରକୃତ ରଙ୍ଗ ସ୍ପେସ୍ ନିଶ୍ଚିତ କରିବା ପାଇଁ ଇମେଜ୍ ପ୍ରପର୍ଟିଜ୍ ଯାଞ୍ଚ କରନ୍ତୁ। ଯଦି ଇମେଜ୍ ପୂର୍ବରୁ sRGB ରେ ଥାଏ, ତେବେ କୌଣସି ରୂପାନ୍ତର ଆବଶ୍ୟକ ନାହିଁ; କେବଳ ଏହାକୁ ଖୋଲନ୍ତୁ। ଯଦି ଇମେଜ୍ Display P3 ରେ ଥାଏ ଏବଂ ଆପଣଙ୍କର ୱାର୍କସ୍ପେସ୍ sRGB ହୁଏ, ତେବେ Edit > Convert to Profile ମେନୁ ବ୍ୟବହାର କରନ୍ତୁ। ଗନ୍ତବ୍ୟ ସ୍ଥାନ ସ୍ପେସ୍ ଭାବରେ sRGB ବାଛନ୍ତୁ ଏବଂ ଇଣ୍ଟେଣ୍ଟ ଭାବରେ Relative Colorimetric ବାଛନ୍ତୁ। ଏହି ପଦ୍ଧତି sRGB ଗାମୁଟ୍ ମଧ୍ୟରେ ଥିବା ରଙ୍ଗଗୁଡ଼ିକୁ ସିଧାସଳଖ ମ୍ୟାପ୍ କରେ, ଯେତେବେଳେ କି ଗାମୁଟ୍ ବାହାରେ ଥିବା ରଙ୍ଗଗୁଡ଼ିକୁ ଉପଲବ୍ଧ ପରିସର ମଧ୍ୟରେ ମସୃଣ ଭାବରେ ସଙ୍କୁଚିତ କରେ। ଫୋଟୋଗ୍ରାଫିକ୍ ଇମେଜ୍ ପାଇଁ "Perceptual" ଇଣ୍ଟେଣ୍ଟ ବ୍ୟବହାର କରିବା ଏଡ଼ାନ୍ତୁ, କାରଣ ଏହା ସଠିକ୍ ଡିଜାଇନ୍ କାମ ପାଇଁ ହ୍ୟୁଗୁଡ଼ିକୁ ଅତ୍ୟଧିକ ଭାବରେ ପରିବର୍ତ୍ତନ କରିପାରେ। ଯଦି ଆପଣ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଭାବରେ P3 ପରିବେଶ ମଧ୍ୟରେ କାମ କରୁଛନ୍ତି, ତେବେ ଫାଇଲ୍କୁ P3 ରେ ରଖନ୍ତୁ କିନ୍ତୁ ନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତୁ ଯେ ଆପଣଙ୍କର ଏକ୍ସପୋର୍ଟ ସେଟିଂଗ୍ସ Display P3 ନିର୍ଦ୍ଦିଷ୍ଟ କରେ। ରଙ୍ଗ ସ୍ପେସ୍ ରୂପାନ୍ତର କରିବା ପୂର୍ବରୁ କେବେବି ଟ୍ରାନ୍ସପରେନ୍ସିକୁ ଫ୍ଲାଟେନ୍ କରନ୍ତୁ ନାହିଁ, କାରଣ ଏହା ପୃଷ୍ଠଭୂମି ରଙ୍ଗ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣିପାରେ ଯାହା ଟ୍ରାନ୍ସପରେଣ୍ଟ ଏଜଗୁଡ଼ିକର ଅନୁଭୂତ ହ୍ୟୁକୁ ପରିବର୍ତ୍ତନ କରିପାରେ। ତୀବ୍ର ଏଜଗୁଡ଼ିକ ବଜାୟ ରଖିବା ପାଇଁ ଆଲଫା ଚ୍ୟାନେଲ୍ ସହିତ PNG ଭାବରେ ଫାଇଲ୍ ସେଭ୍ କରନ୍ତୁ, କିମ୍ବା ଫାଇଲ୍ ଆକାର ପ୍ରାଥମିକତା ହେଲେ ଏକ ଉଚ୍ଚ-ଗୁଣବତ୍ତା JPEG ଭାବରେ ସେଭ୍ କରନ୍ତୁ, ନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତୁ ଯେ କମ୍ପ୍ରେସନ୍ ସ୍ତର ଗ୍ରେଡିଏଣ୍ଟ୍ରେ ବ୍ୟାଣ୍ଡିଂ ଆଣେ ନାହିଁ।
ଏକ୍ସପୋର୍ଟ ପରେ ହସ୍ତକୃତ ଭାବରେ ୱାଇଟ୍ ବାଲାନ୍ସ ସଜାଡ଼ିବା
ସଠିକ୍ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ରୂପାନ୍ତର ସହିତ ମଧ୍ୟ, AI ଇମେଜ୍ଗୁଡ଼ିକରେ ସେମାନଙ୍କର ଟ୍ରେନିଂ ଡାଟା କିମ୍ବା ଜେନେରେସନ୍ ପାରାମିଟର ଯୋଗୁଁ ସାମାନ୍ୟ ରଙ୍ଗ କାଷ୍ଟ୍ ରହିଥାଏ। ଆମଦାନି ପରେ, ଦୃଶ୍ୟମାନ ଭାବରେ ୱାଇଟ୍ ବାଲାନ୍ସ ମୂଲ୍ୟାଙ୍କନ କରନ୍ତୁ। ହିଷ୍ଟୋଗ୍ରାମ୍ ଯାଞ୍ଚ କରିବା ପାଇଁ Levels ଏଡ୍ଜଷ୍ଟମେଣ୍ଟ୍ ଲେୟାର୍ ବ୍ୟବହାର କରନ୍ତୁ। ଯଦି ହିଷ୍ଟୋଗ୍ରାମ୍ ଉଭୟ ପାର୍ଶ୍ୱରେ ଗ୍ୟାପ୍ ଦେଖାଏ, ତେବେ ଟୋନାଲ୍ ରେଞ୍ଜକୁ ପ୍ରସାରିତ କରିବା ପାଇଁ ବ୍ଲାକ୍ ଏବଂ ୱାଇଟ୍ ପଏଣ୍ଟଗୁଡ଼ିକୁ ସଜାଡ଼ନ୍ତୁ। ଏହା ପ୍ରାୟତଃ ହ୍ୟୁ/ସାଚୁରେସନ୍ ଏଡ୍ଜଷ୍ଟମେଣ୍ଟ୍ ତୁଳନାରେ ସାମାନ୍ୟ ରଙ୍ଗ କାଷ୍ଟ୍ଗୁଡ଼ିକୁ ଅଧିକ ପ୍ରଭାବଶାଳୀ ଭାବରେ ସଂଶୋଧନ କରେ। ନିର୍ଦ୍ଦିଷ୍ଟ ରଙ୍ଗ ସଂଶୋଧନ ପାଇଁ, Curves ଏଡ୍ଜଷ୍ଟମେଣ୍ଟ୍ ବ୍ୟବହାର କରନ୍ତୁ। ଏକ ନିରପେକ୍ଷ ରେଫରେନ୍ସ ସେଟ୍ କରିବା ପାଇଁ ଇମେଜ୍ରେ ଥିବା ୱାଇଟ୍ ପଏଣ୍ଟ ଉପରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ, ତାପରେ ଅବଶିଷ୍ଟ ଟିଣ୍ଟକୁ ନିରପେକ୍ଷ କରିବା ପାଇଁ ଲାଲ, ସବୁଜ ଏବଂ ନୀଳ ଚ୍ୟାନେଲ୍ଗୁଡ଼ିକୁ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଭାବରେ ସଜାଡ଼ନ୍ତୁ। ଉଦାହରଣ ସ୍ୱରୂପ, ଯଦି ଇମେଜ୍ ଅତ୍ୟଧିକ ଗରମ ଦେଖାଯାଏ, ତେବେ ମିଡ୍ଟୋନ୍ଗୁଡ଼ିକରେ ନୀଳ ଚ୍ୟାନେଲ୍ ସାମାନ୍ୟ ବୃଦ୍ଧି କରନ୍ତୁ। କେବଳ ଆଖି ଉପରେ ନିର୍ଭର କରନ୍ତୁ ନାହିଁ; ବିବରଣୀଗୁଡ଼ିକୁ କ୍ଲିପ୍ ହେଉ ନାହିଁ ନିଶ୍ଚିତ କରିବା ପାଇଁ ହିଷ୍ଟୋଗ୍ରାମ୍ ବ୍ୟବହାର କରନ୍ତୁ। ଏହି ହସ୍ତକୃତ ଏଡ୍ଜଷ୍ଟମେଣ୍ଟ୍ ଆପଣଙ୍କୁ ଚୂଡ଼ାନ୍ତ ଦେଖା ଉପରେ ନିୟନ୍ତ୍ରଣ ଦିଏ, ନିଶ୍ଚିତ କରେ ଯେ AI ର ପ୍ରାରମ୍ଭିକ ଆଉଟପୁଟ୍ ଆପଣଙ୍କର ବ୍ରାଣ୍ଡ ଗାଇଡ୍ଲାଇନ୍ କିମ୍ବା ଡିଜାଇନ୍ ଏଷ୍ଟେଟିକ୍ ସହିତ ମେଳ ଖାଉଛି। ଏହା ଏକ ସଂଶୋଧନକାରୀ ପଦକ୍ଷେପ, ସୃଜନଶୀଳ ନୁହେଁ, ଯାହା କଳାତ୍ମକ ବୃଦ୍ଧି ତୁଳନାରେ ସଠିକତା ଉପରେ ଲକ୍ଷ୍ୟ ରଖେ।
ସ୍କ୍ରିନ୍ ମଧ୍ୟରେ ରଙ୍ଗ ସନ୍ତୁଳନ ପରୀକ୍ଷା କରିବା
ରଙ୍ଗର ସଠିକତା ଦେଖିବା ଯନ୍ତ୍ର ଉପରେ ନିର୍ଭର କରେ। ଏହା କିପରି ପ୍ରତିଫଳିତ ହୁଏ ତାହା ବୁଝିବା ପାଇଁ ଆପଣଙ୍କର ଅନ୍ତିମ ଡିଜାଇନ୍କୁ ଏକାଧିକ ସ୍କ୍ରିନ୍ରେ ପରୀକ୍ଷା କରନ୍ତୁ। ଆପଣଙ୍କର ଡିଜାଇନ୍କୁ ଏକ ସାଧାରଣ ଲାପଟପ୍ ସ୍କ୍ରିନ୍, ଏକ ମୋବାଇଲ୍ ଡିଭାଇସ୍, ଏବଂ ସମ୍ଭବ ହେଲେ, ଏକ କାଲିବ୍ରେଟେଡ୍ ପ୍ରଫେସନାଲ୍ ମନିଟରରେ ଦେଖନ୍ତୁ। ସାଚୁରେସନ ଏବଂ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳତାର ପାର୍ଥକ୍ୟ ଲକ୍ଷ୍ୟ କରନ୍ତୁ। ଯଦି ମୋବାଇଲ୍ ଡିଭାଇସ୍ରେ ଚିତ୍ରଟି ମନ୍ଥର ଦେଖାଯାଏ, ତେବେ ଏହା ହୋଇପାରେ କାରଣ ଡିଭାଇସ୍ ଏକ ଆଗ୍ରାସିଭ୍ କଲର ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ପ୍ରୟୋଗ କରୁଛି। ଏଭଳି କ୍ଷେତ୍ରରେ, ଦୁଇଟି ସଂସ୍କରଣ ତିଆରି କରିବା ବିଚାର କରନ୍ତୁ: ଗୋଟିଏ ୱାଇଡ୍-ଗାମୁଟ୍ ଡିସ୍ପ୍ଲେ ପାଇଁ ଅପ୍ଟିମାଇଜ୍ଡ୍ ଏବଂ ଅନ୍ୟଟି ସାଧାରଣ sRGB ପାଇଁ। ଉପଲବ୍ଧ ହେଲେ, ଭିନ୍ନ ଭିନ୍ନ କଲର ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ସିମୁଲେଟ୍ କରିବା ପାଇଁ ବ୍ରାଉଜର ଡେଭଲପର ଟୁଲ୍ ବ୍ୟବହାର କରନ୍ତୁ। ଏହି ପରୀକ୍ଷା ପର୍ଯ୍ୟାୟ ଆପଣଙ୍କ ଦର୍ଶକ ରଙ୍ଗଗୁଡ଼ିକୁ କିପରି ଗ୍ରହଣ କରିବେ ତାହା ପୂର୍ବାନୁମାନ କରିବାରେ ସାହାଯ୍ୟ କରେ। ମନେରଖନ୍ତୁ ଯେ କୌଣସି ଗୋଟିଏ ସେଟିଂ ସମସ୍ତ ଡିଭାଇସ୍ ମଧ୍ୟରେ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ସ୍ଥିରତା ନିଶ୍ଚିତ କରେ ନାହିଁ, କିନ୍ତୁ ପଦ୍ଧତିଗତ ପରୀକ୍ଷା ଆପଣଙ୍କୁ ଆପଣଙ୍କ ଲକ୍ଷ୍ୟ ଦର୍ଶକଙ୍କ ପାଇଁ ସର୍ବୋତ୍ତମ ସମାଧାନ ବାଛିବାରେ ସାହାଯ୍ୟ କରେ। ଭବିଷ୍ୟତ ପ୍ରକଳ୍ପଗୁଡ଼ିକ ପାଇଁ ଆପଣଙ୍କ ୱାର୍କଫ୍ଲୋକୁ ଉନ୍ନତ କରିବା ପାଇଁ ଏହି ପର୍ଯ୍ୟବେକ୍ଷଣଗୁଡ଼ିକୁ ଡକ୍ୟୁମେଣ୍ଟ କରନ୍ତୁ।
ଏହି ଗାଇଡ୍ ସେହି ଡିଜାଇନର ଏବଂ ଡେଭଲପରଙ୍କ ପାଇଁ ସର୍ବାଧିକ ଉପଯୋଗୀ ଯାହାଙ୍କୁ ମିଶ୍ରିତ-ଡିଭାଇସ୍ ପରିବେଶରେ ପୂର୍ବାନୁମାନଯୋଗ୍ୟ ରଙ୍ଗ ପ୍ରତିଉତ୍ପାଦନ ଆବଶ୍ୟକ। ଏହା ସେମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଯାହାଙ୍କୁ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ସୌନ୍ଦର୍ଯ୍ୟ ସଜାଡ଼ିବା ଅପେକ୍ଷା ଟେକ୍ନିକାଲ୍ ସଠିକତାକୁ ପ୍ରାଧାନ୍ୟ ଦିଆଯାଏ। ଯାହାଙ୍କୁ କେବଳ ଗୋଟିଏ ଇକୋସିଷ୍ଟମ୍ ମଧ୍ୟରେ କାମ କରନ୍ତି, ଯେପରିକି କେବଳ Apple ଡିଭାଇସ୍, କିମ୍ବା ଯାହାଙ୍କୁ ଟେକ୍ନିକାଲ୍ କାଲିବ୍ରେସନ ଅପେକ୍ଷା ସହଜାତ୍ମକ ଭିଜୁଆଲ୍ ସଜାଡ଼ିବା ପସନ୍ଦ, ସେମାନେ ଏହି ସ୍ତରର ବିବରଣୀ ଅନାବଶ୍ୟକ ବୋଲି ଭାବିପାରନ୍ତି ଏବଂ ସରଳ, ଭିଜୁଆଲ୍-ପ୍ରଥମ ଟୁଲ୍ ପସନ୍ଦ କରିପାରନ୍ତି।
The AI Creative Workflow Guide
The reader will be able to select, integrate, and apply AI tools effectively across creative media and design workflows.
Get it — $29